SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

HÍREK-ESEMÉNYEK
A kommunikáció jelentősége ma sokkal nagyobb, mint a valóságé, ezért türelmesen figyeli, mi történik - mondta Tarlós István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a járatcsökkentésekkel kapcsolatos hírekre reagálva.
Több hónapot csúszna a 3-as metró felújítása, ha EU-s pénz helyett az Európai Beruházási Bank által biztosított hitelkeretből finanszíroznák - mondta Magyarország élőben című műsorunkban Tarlós István.
Vendég: Tarlós István főpolgármester 2016. június 17
HírTV-Reggeli járat
A Budapesti Fesztiválzenekar a főváros anyagi kereteinek megfelelően kap majd támogatást a jövőben is, az idei hatvanmillió forintot megkapják - erről Tarlós István főpolgármester beszélt az ATV hétfői Start című műsorában.
Tarlós István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: megvan a kormány támogatása a munkálatok elkezdéséhez, a kivitelezés év végén kezdődhet meg.
Tarlós István: "Nem lenne ésszerűbb a meglévő kórházakat fejleszteni?"

Rendelet-módosításra van szükség a szemétszállítás új rendszere miatt - közölte a főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában. Tarlós István arról is beszélt, hogy nem várható a kerékpáros fejlesztések visszafordítása, de kisebb változásokra szükség lehet.
Aktuális fővárosi ügyek: 3-as metró felújítása, központi kórház, árvízvédelem, Taxi vs. Uber
Még több hír
.