SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

HÍREK-ESEMÉNYEK
Lázár János hosszasan beszélt a kormányinfón a busztenderről és a 3-as metró felújításáról, másnap Tarlós István főpolgármester teljesen mást mondott a sajtótájékoztatóján.
A 150 éve született Bárczy Istvánra, a főváros egykori polgármesterére, főpolgármesterére emlékeztek kedden Budapesten, a Fiumei úti temetőben.
Nem tudja tolerálni a hármas metró rekonstrukciója körül kialakult nyilatkozatokat a főpolgármester.
A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet!, mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról az ATV Start című műsorában.
A főpolgármester az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta, nem azért érdemes elmenni a vasárnapi népszavazásra, mert a kormány ezt javasolja és "direkt politikai közvetlen következménye" lenne Brüsszelben, hanem azért, mert "gyakorlatilag ez egy hitvallás".
Hivatalában fogadta Tarlós István Ivo Komšić szarajevói főpolgármestert. A felek aláírták a Budapest és Szarajevó közötti együttműködési megállapodást, amely a Fővárosi Közgyűlés jövő heti döntésével léphet érvénybe.
Budapest szociális ellátását három tényező együttes jelenléte és hatása jellemzi – az időskorúakról történő gondoskodás, a hajléktalan személyek ellátása és a szociális ellátás. Sajnos mindhárom területre a folyamatosan növekvő létszámhiány jellemző – mondta Tarlós István főpolgármester a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete (SZIME) XVIII. Nemzetközi Konferenciájának megnyitóján.
Még több hír
.