SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

HÍREK-ESEMÉNYEK
Azt mondták: Orbán takarodj! Mire akarnak ezzel kilyukadni? Ki vezetné helyette ezt az országot? - Gyurcsány Ferenc? Vadai Ágnes? Szigetvári Viktor? Ezek nem alternatívák, mondta Tarlós István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Személyi kérdésekről még nem döntöttek, kiáll a vétójog mellett, és reméli, hogy november elején összehívhatja a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülését. Interjú Tarlós István főpolgármesterrel.
Vannak az életnek nagy napjai, nagy pillanatai, ilyen volt közösségünk számára október 12-e. A pártszövetség három választást nyert meg ebben az évben, és számomra külön öröm, hogy Budapesten is győzedelmeskedtünk áprilisban, májusban és októberben is.
Alaposan lehordta ellenfeleit Tarlós István egy szombat esti tévés interjúban. Megdicsérte viszont az MSZP-s Horváth Csabát.
Megkezdődött a 29. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál szombaton Budapesten. A rendezvényt Tarlós István főpolgármester és Hosszú Katinka világ-és Európa-bajnok úszó indította el.
Új, korszerű terápiás eszközzel bővült az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központja. A Varian TrueBeam berendezés jelenleg a legmodernebb besugárzó készülék a világon, amelynek használatával az intézet újabb nemzetközi kutatási programokba tud bekapcsolódni.
Összesen 52 tiszthelyettes elhelyezésére alkalmas rendőrszállót adtak át Budapesten. A régóta üresen álló, idén nyáron felújított Róbert Károly körút 53. szám alatti épülettel együtt csaknem ezer rendőrnek ad szállást a főváros.
Még több hír
.