SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

HÍREK-ESEMÉNYEK
Tarlós István, Budapest főpolgármestere (j) és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke (b) aláírták a 2024. évi XXXIII. Nyári Olimpiai és a XVII. Paralimpiai Játékok budapesti megrendezéséről szóló szándéknyilatkozatot
Budapest pályázik a 2024-es nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére - erről fogadott el szándéknyilatkozatot 25 igen, 1 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett a Fővárosi Közgyűlés.
A kulturális, a tudományos és a sportélet nyolc kiemelkedő képviselőjét tüntették ki díszpolgári címmel a Fővárosi Közgyűlés pénteki ünnepi ülésén.
Az árvízi védekezés ügyét nem befolyásolhatják a politikai és gazdasági érdekek, azt szakmai alapon kell kezelni - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester kedden, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK) által szervezett vízgazdálkodási és vízépítési szakmai napon rendezett konferencián.
Tarlós István főpolgármester hétfőn köszöntötte az FTC-Rail Cargo Hungaria magyar bajnok női kézilabdacsapatát.

A Főpolgármesteri Hivatalban rendezett ünnepségen Tarlós István kiemelte: nagyon szép és a Ferencvároshoz méltó siker, hogy 2007 után ismét bajnok tudott lenni az együttes, amely megszakította a Győr sorozatát.
Áder János arra kérte a fővárosi képviselőket, hogy csatlakozzanak a világméretű klímavédelmi kampányhoz
Csaknem hatvan napirendi pontot tárgyalhat meg mai ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Az ülésen felszólalt Áder János köztársasági elnök, akinek kezdeményezésére egyhangúlag elfogadták, hogy a Főváros csatlakozzon a klímaváltozás elleni, világméretű kezdeményezéshez. Elfogadták a 3-as metró szerelvényeinek felújításához kapcsolódó megállapodást. Módosították a fővárosi hajléktalanrendeletet is.
Még több hír
.