SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

HÍREK-ESEMÉNYEK
Véget ért a 2008 óta tartó recesszió, amelyben az autókereskedők 60 százaléka ment tönkre, az utóbbi 14 hónapban újra és folyamatosan emelkednek az új autó eladások - hangsúlyozta Budapest főpolgármestere pénteken a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár megnyitóján a Syma csarnokban.
Attól félni, hogy a ragyogóbbnál ragyogóbb javaslatokat a gonosz főpolgármester sorozatban megvétózza, a közvélemény szándékos félrevezetése - mondta a városvezető. Tarlós István a köztévében azt mondta, hogy sem a fővárosban, sem az országban nincs semmiféle diktatúra. Közölte azt is: a jövő év elején elkezdődhet a 3-as metró szerelvényeinek a felújítása.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc idején a San Marco utcai segélykórházat működtető Német Vöröskereszt munkatársainak állít emléket az a tábla, amelyet kedden avattak fel Budapesten. Csak magyarként, egy nemzetként védhetjük meg szabadságunkat, akár balról, akár jobbról érkezik a támadás - mondta Tarlós István az eseményen, amelyen részt vett Varga Mihály, Óbuda országgyűlési képviselője, Helmut Eisenhut, a Német Vöröskereszt szövetségi készültségvezetője és Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere.
Átadták a főváros kitüntető díjait hétfőn, a főváros napján, a Budapest egyesítésének 141. évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlésen.
Megtartotta alakuló ülését pénteken a Fővárosi Közgyűlés, az ülés a képviselők eskütételével kezdődött. Az ülésen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, aki kijelentette: Budapest sikere "tegnap is, mai is, holnap is" nemzeti érdek. Tarlós István főpolgármester beszédében hangsúlyozta: a kormány és a városvezetés továbbra is együttműködésben fog dolgozni. A közgyűlés módosította a szervezeti és működési szabályzatot, valamint megválasztotta Bagdy Gábort, Szalay-Bobrovniczky Alexandrát és Szeneczey Balázst főpolgármester-helyettesnek.
Tarlós István, Budapest főpolgármestere csütörtökön hivatalában fogadta Lech Walesa volt lengyel államfőt, és átadta a díszpolgári elismerést, amelyet a Fővárosi Közgyűlés még 2011-ben ítélt oda a Nobel-békedíjas egykori politikusnak.
Azt mondták: Orbán takarodj! Mire akarnak ezzel kilyukadni? Ki vezetné helyette ezt az országot? - Gyurcsány Ferenc? Vadai Ágnes? Szigetvári Viktor? Ezek nem alternatívák, mondta Tarlós István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Még több hír
.