SZÁMOMRA A BUDAPESTIEK ÉRDEKE AZ ELSŐ
A FŐVÁROS MOST JÓ IRÁNYBAN HALAD
BUDAPEST NEM FORDULHAT VISSZA

Az ATV-ben figyelmeztette Lázárt és a kormányt Tarlós
A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet!, mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról az ATV Start című műsorában.
Ahogy arról többször beszámoltunk, a 3-as metróval kapcsolatban komoly vita alakult ki Lázár János és Tarlós István között. A főpolgármester a hétfő reggeli műsorban kijelentette: pénteken beszélt Orbán Viktorral, aki megígérte, hogy a héten találkoznak és megbeszélést tartanak a metró ügyében.
A 3-as metróval és az árvízvédelemmel nem szabad játszani, mondta a főpolgármester, és nyomatékosította: ezúton is arra kéri a kormányt, hogy a hármas metróval ne játsszanak, a főváros pedig nem vállalja mostantól a felelősséget az időcsúszásokért - tette hozzá.
A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet, mint a MÁV. A metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – hangsúlyozta a főpolgármester.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten - vélekedett Tarlós István.

Tekintse meg a teljes beszélgetést
.